reacties

Van Dijk verzucht wel eens: "Mijn atelier, mijn werk, mijn cursisten.... ik zou er een boek over kunnen schrijven". Maar wat schrijven anderen over Atelier Jaap van Dijk? Hieronder een aantal reacties.

Reacties worden zeer op prijs gesteld. Wilt u ook een reactie plaatsen? Maak dan gebruik van het contactformulier om uw reactie per mail te verzenden. 

" Voor het derde jaar schilder ik bij Jaap. Elke maandagavond is voor mij een feestje. Naast zijn veelzijdige kennis en zijn vakbekwaamheid, zorgt Jaap voor een gezellige, ontspannen sfeer. Voor mij is dit de juiste combinatie om mijn latente talenten te ontwikkelen" 

 

Siety Boonstra-Giesing


"De donderdagavond is al bijna drie jaar mijn hoogtepunt en rustpunt van de week en een heerlijk begin van het weekend. Even er uit, ontspannen, lachen, ontdekken, leren.....met als rots in de branding: gastheer, maestro, alleskenner-en kunner Jaap. Advies, hulp, wat afstand,een frisse blik,een schop onder je kont, een compliment of een bakkie troost:Jaap heeft alles in huis om je te (bege)leiden op je artistieke pad."

 

Eline Alkema

" Gezellig,leerzaam, plezier:dat is wat in mij opkomt als ik terugdenk aan de " Workshop for tough guys". Ik heb gekozen voor een workshopcombinatie van schilderen en whisky proeven. Als Jaap aan het woord is, houdt hij je aandacht vast. Mooie verteller,kennis van schilderen en zeker ook van whisky. Was mijn derde kennismaking met schilderen en de beste. Jaap begeleidt je individueel door je schildersproject. Humor, geduld en professionaliteit komen hierbij om de hoek. Na de workshop heerlijke echte mannenburgers ( is de Big Mac een moetje bij) gegeten met een goed glas bier erbij. Uiteraard moet je dan wel even vervoer regelen...Een aanrader voor een gezellige middag met vrienden!"

 

Siebren Wielinga


"Al menig seizoen schilder ik bij Jaap.Altijd heerlijke, ontspannen en ongedwongen lessen! Lekker schilderen waar je zelf zin in hebt: een portret, landschap, stilleven, filmster, huisdier of wat je ook maar kunt bedenken, bij Jaap kan het! Met kwasten in de weer of met het paletmes. Met Jaap kun je het allemaal uitproberen, of je nu begint met schilderen of wanneer je al wat ervaring hebt. Echt een aanrader!"

 

Tonia Boersma

 

"Al acht jaar volg ik schilderlessen bij Jaap van Dijk. Er heerst een zeer ontspannen sfeer. Jaap is deskundig, plezierig in zijn aanwijzingen en hij weet sfeer te maken. Ook nieuwe cursisten voelen zich snel thuis. Ik rijd iedere maandagochtend met veel plezier vanaf Groningen naar Tzummarum. Dit hoop ik nog vele jaren te doen!"

 

Ineke Nieborg